04-08 Şubat 2019 tarihleri arasında Bölümümüzde Prof. Dr. Cengiz SANCAK tarafından istatistki kursu düzenlenmiştir.

TARLA BİTKİLERİ MERKEZ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ UZMANLARI TARAFINDAN BÖLÜMÜMÜZDE SİYEZ BUĞDAYI HAKKINDA SEMİNER VERİLMİŞTİR. EMEĞİ GEÇEN HERKESE BURADAN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Prof. Dr. Cengiz SANCAK tarafından 5-7 Eylül 2018 tarihinde, TTSM’ye hizmetiçi eğitim kapsamında “Fotoğrafçılık ve Resim İşleme Teknikleri” konulu eğitim verilmiştir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

12.12.2018 Tarihinde Hocamız Prof. Dr. Cengiz SANCAK tarafından  A.Ü. D.T.C.F. Antropoloji Bölümünde Seminer verilmiştir.

Prof. Dr. Mustafa YILDIZ 11.01.2017 tarihinde Bereket Tv’deki Gündemin Bereketi isimli programa katılmıştır. Hocamızın katıldığı bölümü izlemek için tıklayınız.

Namibya Üniversitesinden gelen heyet bölümümüzü ziyaret ederek fikir ve bilgi almıştır.

Eski Rektörümüz ve Dekanımız Sayın Prof. Dr. Günal AKBAY hocamız bölümümüzü ziyaret ederek öğrencilerimizle sohbet etmiştir.